Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hoitotoiminta

Routavaarassa järjestetään nykyisin myös hoitaja toimintaa. Kaikille hevosillemme emme ota hoitajia, mutta lähes kaikille tuntihevosille ja osalle siitos-/kisa hevosista otamme. Kun jollekkin hevoselle tulee hoitaja, niin teen hevoselle foorumille hoitokirjan.

Hoitajilla on monia tehtäviä, hoitsun varusteiden puhtaana pito, hevosten harjausta, karsinoiden putsausta. Sekä joillakin hevosilla myös kisataan, joten voi joskus päästä kisahoitajan pestiin. Osalla hevosista hoitaja ei pääse ratsastamaan, mutta tuntihevosilla ja suurimmalla osalla siitos- ja kisahevosista voi ratsastaa myös hoitaja. Kuitenkin vaikeimmilla jätämme ratsastuksen, ja hoitaja tekee vain muita hommia (tästä ilmoitetaan hoitajahaussa). Tallilla on käytäntö yksi hoitaja per hevonen. Jokainen hoitaja saa oman kaapin, jossa kerromme hoitohevonen, virtuaalieurot, aktiivisuuspisteet, valmennusten määrä, pieni esittely ja hoitajuuden aloituspäivä. Hoitoharrastuksessa siis on lähinnä kyse tarinoiden kirjoittamisesta, hoitaja kirjoittaa vähintään 1 kerran kolmessa viikossa hoito tarinan, josta hän saa rahaa ja aktiivisuuspisteitä. Rahoilla voi ostaa tallikaupoista (EQP ja Mestyn varuste) tavaroita ja aktiivisuuspisteitä keräämällä saa erilaisia tavara palkintoja. Hoitotarinoista saa virtuaalieuroja 0v€ - 50v€ ja aktiivisuuspisteitä 1-3ap.

Hoitajaksi pääsee foorumilla olevien hoitajahakujen kautta. Sieltä voi siis hakea mieleistään hevosta hoitsuksi ja jos nappaa, niin saatat olla pian kyseisen hevosen hoitaja. Hoitajahakuja ON tällä hetkellä.

 

Hoitajat

(nimi - hoitohevonen - viimeisin hoitopäivä - kaappi)

Riitsu - Final Feliz "Onni" - 24.03.2013 - kaappi

Susanna - Cinderella Diamond "Betty" - 17.02.2013 - kaappi

- Jenni - Clowing Ice Cube "Lissu" - 17.02.2013 - kaappi

 

Tallikaupat

Ratsastustunnit

Muuta


 

 

 

 

 

Ulkan kuvat: Suvi Laukkanen ja Bundy-Stocky

Ulkka ©: Scunkki

©2019 Virtuaalitalli Routavaara - suntuubi.com