Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


/ Etusivu / Hoitajahaut / Tallin hevosten haut

Nimi: Peyta
Lähetetty: 30.06.2013
15:43
Otsikko: Tallin hevosten haut
"Peyta" kirjoitti:

Hei haluaisin aloittaa hevosen Better Than You'n hoitamisen, mutta jos se ei ole mahdollista, haluaisin hoitsukseni tamma Sweet Smell'in.

Routavaara vaikuttaa mielestäni erittäin mukavalta virtuaalitallilta, sivut ovat selkeät ja hevosten esittely sun muu vastaava on kattava. En näe paljoakaan huonoa tässä sivustossa, joten odottaisin innolla pääseväni tänne hoitajaksi.
Better Than You - Heti nähdessäni kuvan kyseisestä ruunasta, sydämeni suli sille. Hevonen pitää hyppäämisestä, aivan kuten minäkin. Luonteeltaankin ruuna vaikuttaa soppelilta, hieman haastetta, jota kaivataankin.
Sweet Smell - Ilkikurinen pikku kaveri, kuten minäkin. Osaa hyppäämisen jalon taidon ja pitää siitä, jota juuri kaipailenkin. Sopevan tamman kanssa tuskin tulisi tylsää, jos se nyt hieman keksisi heittää peppuaan yläilmoihin tai ravata kuin tuulispää.

Peyta on hauska, suht. normaalin pituinen tyttönen, lyhyillä ja sinisillä hiuksilla varustettuna. Ratsastanut miltei puolet iästään ja rakastaa kopukoita koko sydämellään. Hieman hurjapää toisinaan, eikä liiemmin piittaa mistään rauhallisista tallustelijoista, vaan pitää hieman tulisemmista pakkauksista.

"Pieni hymy kasvoillani istun tumman ruunan selässä, myötäillen sen pitkiä askelia. Ohjat ovat löysästi käsissäni, antaen hevosen venytellä rauhassa kaulaansa kävellessämme treenin jälkeen pitkin uraa. Kuolaimet kilisevät hiljaa ruunan heilauttaessaan kärpäsiä turvaltaan ja pärskähtäessä hiljaa. Kevyt tuulenvire heittää hiukset pois silmiltäni ja viilentää mukavasti. Huokaisen hiljaisesti, onnellisena ja kumarrun halaamaan ruunan vahvaa kaulaa."

Ja siis, jos en voi alkaa hoitaa Better Than You'ta, sitten toivon saavani Sweet Smell'in hoitsuksi, eli siis tarkoitukseni ei ole hoitaa kumpaakin.
Kiitos jo etukäteen! (:


Perun edellisen. En kaipaile enää hoitsua, kiitos.

Vastaa tähän
Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä!


 

 

 

 

Ulkan kuvat: Suvi Laukkanen ja Bundy-Stocky

Ulkka ©: Scunkki

©2019 Virtuaalitalli Routavaara - suntuubi.com